logo

About me

Father, Freelance Photographer & Traveller

RO:

Fotojurnalismul de nuntă este un gen special conceput pentru a păstra de a lungul timpului cele mai emoționante momente dintre doi oameni îndrăgostiți. Rolul meu este de a crea o poveste emoționantă în cea mai fericită zi, astfel transmițând sentimentele de bucurie, care vă vor inspira copiii și nepoții.

Pentru o viață plină de amintiri plăcute ai nevoie de ingrediente precum iubire, râsete, distracție și optimism. Toate acestea la un loc m-au făcut să mă îndrăgostesc de fotografie de nuntă, și nu numai.

Chiar dacă monotonia își pune amprenta pe zilele cotidiente, nu uita să te oprești pentru rememorarea clipelor. Toate aceste amintiri sunt factorii care ne definesc în trecut, în prezent și în viitor.  Clipele acestea sunt cele mai valoroase pentru intreaga familie și sunt cu bucurie retrăite alături de cei dragi.

Nu lăsa ca zilele cotidiente să-ți răpească șansa de a avea amintiri, adună în tolba ta multe momente inedite și eu voi fi acolo să le imortalizez pentru tine.

Member of

More of my work

Design, Illustration, Photography & Other Creative Work

0

Photography

Stilul care mă reprezintă este fotojurnalismul de nuntă. Îmi place să fotografiez nunta în stilul ei natural, fără să intervin.
0

Album

Albumele sunt realizate la un standard de calitate superior pentru a vă bucura de ele pentru o perioadă îndelungată.
0

Design

Materialele predate sunt unice-, personalizate de mine, la fel ca fiecare eveniment la care particip.
| Supported with Plan Me | Servicii pentru Evenimente, Invitatii de Nunta Online, Organizarea Invitatilor, ToDo List by Plan Me!